<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">
Logistics

Steeds belangrijker in de bedrijfsvoering.

Contact met een specialist

shutterstock_1721089258-1

De logistics markt.

De logistieke dienstverlening is een dynamische wereld waarin efficiëntie van groot belang is. Logistics en Supply Chain worden steeds belangrijker in de bedrijfsvoering. Optimalisatie in de hele keten is essentieel om bestaansrecht te behouden. Daarnaast brengt de opkomende technologie en het online koopgedrag van de consument de logistiek en transport in een stroomversnelling. Het coördineren en optimaliseren van dagelijkse logistieke processen is aan de orde van de dag. Streven naar perfectie, met behulp van innovatieve medewerkers die hier allen een belangrijke bijdrage aan leveren.

Bekijk alle Logistics vacatures

Al 10+ jaar vertrouwen organisaties in de logistics hun uitdagingen aan ons toe.

Quote Highlight 1118x1132 - Marktmanager Saskia

“Wij doen we er alles aan om aan de vraag van de opdrachtgever te voldoen. Dit lukt ons door een multi-channel aanpak: een AI tool, eigen netwerk, meerdere partnerships, een uitgebreide cultuurscan en een cultural fit. ”

Saskia Lolkema

Marktmanager Logistics - Luke Recruitment

Quote Highlight 1118x1132 - Rechts Martijn de Bie

“De persoonlijke benadering van Luke Recruitment heb ik als zeer prettig ervaren. Ze waren persoonlijk betrokken tijdens het gehele sollicitatieproces en waren altijd bereikbaar voor vragen.”

Martijn de Bie

Senior Customer IT Solutions Agent - DPD

Dare to grow. We’re there to
help you on the way.

Grid team members 526x660 - Consultants NIEUW3

Saskia Lolkema

Marktmanager Logistics

“Mijn enthousiasme, gedrevenheid en betrokkenheid maken me succesvol in het maken van de juiste match tussen kandidaat en organisatie.”

People who’re driven for recruitment

Ontmoet Luke
Banner Alternative 722x882 - Markt logistics
Een succesvolle plaatsing van begin tot eind. Hoe?

Lees het in onze Logistics factsheet!