<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Wie is Luke?

Luke Recruitment werft en selecteert ervaren professionals voor vaste en interim banen op HBO- en academisch niveau.

Luke staat voor Recruitment Innovators.
Én Recruitment Professionals. Een dijk van een combinatie. Onze business?

Heel kort: Werven, Selecteren, Onboarden met Resultaat. De beste kandidaat vinden, tot een match komen die niet beter kan. We zijn er goed in.

 

header base 577x508 - About

Onderscheidend. Omdat we een slimme digitale omgeving combineren met onze eigen kennis en kunde.

Efficiency als basis om kandidaten vervolgens op een heel persoonlijke en gerichte wijze te kunnen werven. We CARE, zeggen we daarover. Net zo belangrijk als DARE.

We hebben zelf ook lef. Dare to Grow is onze overtuigde missie. Het is ook wat de snel veranderende wereld van vandaag vereist. We zien lang bestaande verdienmodellen in vrijwel alle industrieën verdwijnen. Dit vraagt om andere kwaliteiten en om medewerkers met groeipotentieel. Om een andere aanpak en visie.

shutterstock_1712082700-2-1-1

Werken bij Luke

Onze specialisten staan voor je klaar.
Maak kennis met ons team!

Team Luke

Al 10+ jaar vertrouwen organisaties in Nederland hun uitdagingen aan ons toe.

Wat doet Luke?

We bemiddelen voor vast en interim personeel, maar wel anders dan anders. Elke match valideert Luke door slimme tools in te zetten. Hiermee werven & selecteren we ervaren professionals op HBO- en WO-niveau voor een groeiende groep opdrachtgevers, kandidaten zijn “the right ones for the job”… En vaak nog meer dan dat.

Hoe we die weten te vinden? Met geavanceerde technologie. Ons wervingsproces is vergaand geautomatiseerd wat elke stap efficiënt maakt. We vinden de geschikte kandidaten door zoekmachines met slimme algoritmes te verbinden aan een rijke bron van data. Op deze wijze vinden we zeer snel passende kandidaten die we persoonlijk en gericht benaderen.

Voor onze opdrachtgevers staan we paraat om ons vast te bijten in winnende talentstrategieën.

Als één club en zeer gemotiveerd. Omdat we de kennis hebben, de juiste tools tot onze beschikking hebben, enthousiast zijn en hierin samen met onze opdrachtgever optrekken. Als een winning team.

Wat ons proces ook bijzonder maakt, is transparantie. Van begin tot eind. Onze slimme digitale omgeving maakt dit mogelijk. Een groot pluspunt voor de opdrachtgever die inzicht heeft in het hele proces. Een inlogcode biedt toegang tot de vacature. Hiermee zijn real time de ontwikkelingen te volgen. Met inzicht in alle stappen en het volledige dossier, waaronder contacthistorie, CV, assessmentrapporten en interviewverslagen. Het is mogelijk om direct te reageren op de voorgestelde kandidaten.

Door de app van het Luke platform te downloaden, is de opdrachtgever 24/7 met het wervingsproces verbonden en altijd up-to-date. Een eerste resultaat is er binnen 48 uur. Geen lucky shot, maar een serieuze selectie met potentie, samengesteld met slimme wervingsstrategieën. Zo doen we dat bij Luke.

Bnner - with background image 2880x1360 - Dare to Grow2

Versnel je loopbaan met uitdagingen bij toonaangevende bedrijven.

Via Luke kun je aan de slag bij bedrijven in groei en ontwikkeling binnen verschillende vakgebieden. Zo bieden wij jou interessante en uitdagende opdrachten binnen de markten Agri, Food & Horti, Retail, Professional Services, IT & Innovation, Logistics, Industry, Energy en Interim.

Openstaande vacatures