<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">
Werken bij

Werken bij Luke
betekent uitdaging.

shutterstock_1712082700-2-1-1

Ben jij onze
nieuwe Luke'r?

Misschien heb je zin om in ons professionele, energieke en prettig eigenwijze team aan de slag te gaan! Met de nieuwste technologieën om écht resultaat te kunnen behalen. Dat geeft ons team zijn vleugels, elke dag weer. Met essentiële persoonlijke groei als beloning.

 

Check hier wie we zoeken…

Ons DNA.

Natuurlijk staan we je bij in je ontwikkeling. Zodat ook jij kan uitgroeien tot een echte Luke’r. Kwaliteiten? Laten we het samenvattend houden op nieuwsgierig, snel lerend en anticiperend, reflectief en open minded.

Als team hebben we een enorme spirit en drive. Om het beste eruit te halen. En dat mag best een beetje Bourgondisch, als bureau waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in het hart van ’s-Hertogenbosch. Regelmatig samen sporten, op zijn tijd in de kroeg uitblazen en op vrijdag vaak een toost om de werkweek af te sluiten.

Zo blijven we healthy & happy en het hechte team waar we trots op zijn.

Dare to grow. We’re there to
help you on the way.

Grid team members 526x660 - Consultants8

Jacoline van Blijderveen - van Lavieren

Talent Acquisition & Onboarding Manager

“Het leren kennen van de mens achter de mens om zo het beste team samen te stellen, daar ligt mijn kracht.”

Wil jij werken bij Luke? Neem contact op met Jacoline!

Stuur een e-mail
CTA Banner 918x1090 - HP-1-1

Vertel ons over jouw uitdaging.

Onze Recruitment Experts gaan graag met jou in gesprek over de verschillende uitdagingen die komen kijken bij een nieuwe functie.