<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Ben jij onze
nieuwe Luke'r?

Dare to Grow. Dat is ons motto. Alles inzetten voor 'the next level'. Wij houden van professionals met energieke power en een grote mate van nieuwsgierigheid. Want ben je ooit uitgeleerd? 

Team Luke Recruitment 2023

Ons DNA.

Als team hebben we een enorme spirit en drive om het beste eruit te halen. En dat mag best een beetje Bourgondisch. Regelmatig samen sporten, op zijn tijd in de kroeg uitblazen of lekker met je team een pizza eten en op vrijdag een toast om de werkweek af te sluiten.

Zo blijven we healthy & happy en het hechte team waar we trots op zijn. Hoe het is om bij Luke te werken? Check hieronder het verhaal van Marlou en Hidde.

 

Werken bij Luke

Digital Content Marketeer

Digital Content Marketeer

Operations
Vanuit je marketing expertise en je kennis van kunstmatige intelligentie (AI) ga je aan de slag om onze contentstrategieën te ontwikkelen, uit te voeren en te optimaliseren. Of het nu gaat om het creëren van boeiende video's, het lanceren van krachtige e-mailcampagnes of het produceren van meeslepende podcasts, jij draait je hand er niet voor om. 

Luke Recruitment

Noord-Brabant, Nederland

Bekijk vacature
Research Consultant

Research Consultant

Als Research Consultant ben je verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de markt en het identificeren en benaderen van geschikte kandidaten voor de openstaande posities binnen de organisatie.

Luke Recruitment

Noord-Brabant, Nederland

Bekijk vacature
Stagiair Recruitment

Stagiair Recruitment

Als Stagiair Recruitment Consultant start je onder de vleugels van een ervaren Expertise Lead en krijg je de juiste begeleiding om deze belangrijke en uitdagende rol eigen te maken. 

Luke Recruitment

Noord-Holland, Nederland

Bekijk vacature

Dare to grow. We’re there to
help you on the way.

Grid team members 526x660 - Consultants NIEUW8

Jacoline van Blijderveen - van Lavieren

Talent Acquisition & Onboarding Manager

“Het leren kennen van de mens achter de mens om zo het beste team samen te stellen, daar ligt mijn kracht.”

Wil jij werken bij Luke? Neem contact op met Jacoline via
06-31993223

Of stuur een e-mail
CTA Banner 918x1090 - HP-1-1

Vertel ons over jouw uitdaging.

Onze Recruitment Experts gaan graag met jou in gesprek over de verschillende uitdagingen die komen kijken bij een nieuwe functie.