<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">
Professional Services

De juiste personeelsoplossingen in een veranderend landschap.

Contact met een specialist

m-media-with-paragraph_placeholder-1

De professional services markt.

Zakelijke dienstverleners hebben in het huidige economische klimaat te maken met vernieuwing en snel veranderende marktomstandigheden. Zakelijke dienstverleners zijn op zoek naar nieuwe groeikansen en maken strategische keuzes over hun toekomstige dienstenportfolio. Bewegingen die vragen om ander soort talent, door de hele organisatie heen.

Onze consultants voelen zich bovendien thuis in de verschillende bedrijfssectoren binnen de zakelijke dienstverlening. Zij zijn goed geïnformeerd en kunnen hun kennis vertalen naar organisatiestructuren, afdelingen en functies.

Bekijk alle Professional Services vacatures

Quote Highlight 1118x1132 - Marktmanager Laurien-1

“Luke beschikt over een groot netwerk. Wij hunten altijd naar de beste kandidaat, waarmee organisaties hun doelen voor de toekomst kunnen halen.”

Laurien Verschure

Marktmanager Professional Services - Luke Recruitment

Quote Highlight 1118x1132 - Rechts Reinart

“Luke recruitment heeft mij uitstekend begeleid naar een mooie opstap in mijn carrière. Ook na mijn overstap behouden zij het contact en zoeken ze nog steeds de verbinding met je, wat erg zeldzaam is in deze turbulente arbeidsmarkt”.

Reinart Graat

Manager New Business - Majorel

Quote Highlight 1118x1132 - Links Maik van Buul

“De recruiter van Luke is laagdrempelig bereikbaar en benaderde mij op persoonlijke wijze. Ze is actiegericht. Fijn om zo snel te schakelen.”

Maik van Buul

HR Manager - Quintes

Banner Alternative 722x882 - Markt professional services
Een succesvolle plaatsing van begin tot eind. Hoe?

Lees het in onze Professional Services factsheet!