<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">
Agri, Food & Horti

De consument in een regiefunctie.

Contact met een specialist

shutterstock_371556841-1-1

De agri, food & horti markt.

De voedingsmiddelensector is onderhevig aan dynamische marktontwikkelingen. Zo hebben de organisaties in deze sector te maken met een consument die in een regiefunctie komt en steeds meer eist op het gebied van kwaliteit, innovatie, beschikbaarheid, prijs en transparantie. Een onomkeerbare tendens. Organisaties die ontvankelijk zijn én blijven voor de wensen en behoeften van deze (internationaal georiënteerde) consument, én daar op een duurzame wijze naar weten te handelen, komen daarom ‘als beste uit de test’ en houden een voorsprong op hun concurrentie.

Het is voor deze organisaties zaak te beschikken over professionals die onderscheidend zijn door hun marktgerichtheid, passie voor de markt en hun vermogen om samenwerkingsverbanden te vormen in de gehele keten.

Bekijk alle Agri, Food & Horti vacatures

Al 10+ jaar vertrouwen organisaties in de agri, food & horti hun uitdagingen aan ons toe.

Quote Highlight 1118x1132 - Marktmanager Saskia

“Luke heeft zowel bij gerenommeerde A-merken, als bij kleinschalige private label producenten vele posities in uiteenlopende disciplines succesvol ingevuld.”

Saskia Lolkema

Marktmanager Agri, Food & Horti

Quote Highlight 1118x1132 - Rechts René Oud

“Het eerste contact met de recruitment expert van Luke was oprecht, hij nam echt de tijd om mij te leren kennen. Iets wat je in de huidige markt maar zelden ziet. Hiermee zorgde hij voor een passende match op basis van mijn cv en ambities.”

Paul van Schijndel

Financieel Controller - Appèl BV

Dare to grow. We’re there to
help you on the way.

Grid team members 526x660 - Consultants NIEUW3

Saskia Lolkema

Marktmanager Agri, Food & Horti

“Mijn enthousiasme, gedrevenheid en betrokkenheid maken me succesvol in het maken van de juiste match tussen kandidaat en organisatie.”

People who’re driven for recruitment

Ontmoet Luke
Banner Alternative 722x882 - Markt Agri&Food
Een succesvolle plaatsing van begin tot eind. Hoe?

Lees het in onze

Agri, Food & Horti factsheet!