<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Voor vaste en interim functies.

Door onze functionele expertises te combineren met onze marktkennis zijn wij in staat de meest geschikte kandidaat te vinden voor vaste en tijdelijke vacatures. Digital-first; door onze uitgebreide online assessment tools en transparant kandidaten-platform. 

Click me
header base 1044x788 - Home1-1-1

Vacatures

Sales Executive EMEA

Sales Executive EMEA

Sales
Als Sales Executive EMEA ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de verkoopdoelstellingen voor KF Bioplants in de regio Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

KF Bioplants

Noord-Holland, Nederland

Bekijk vacature
Quality Manager

Quality Manager

Technology
Als Quality Manager waarborg je productkwaliteit door systeembeheer, audits, klachtenafhandeling en procesverbetering, voldoen aan wetten en klantverwachtingen.

FlexiForce

Gelderland, Nederland

Bekijk vacature
Omgevingsmanager Friesland programma NuLelie

Omgevingsmanager Friesland programma NuLelie

Operations

Je speelt een cruciale rol in de energietransitie. Je coördineert het bevorderen van het elektriciteitsnetwerk, beheert essentiële relaties tussen Alliander en stakeholders zoals omwonenden en waterschappen, en begeleidt grote projecten zoals netverzwaringen en klantaansluitingen in goede banen.

Liander

Friesland, Nederland

Bekijk vacature
Functioneel Applicatiebeheerder

Functioneel Applicatiebeheerder

IT
Als functioneel applicatiebeheerder ben jij verantwoordelijk voor het beheer en de optimalisatie van onder andere diverse Mendix based applicaties, gericht op de genoemde processen.

Koopman International

Noord-Holland, Nederland

Bekijk vacature
BI Consultant Teamlead

BI Consultant Teamlead

IT
Koopman International is op zoek naar een enthousiaste en ervaren BI Consultant Teamlead om het team te komen versterken. In deze rol combineer je technische expertise met het aansturen van het BI team en werk je nauw samen met zowel interne (business en IT) als externe stakeholders.

Koopman International

Noord-Holland, Nederland

Bekijk vacature
Quote Highlight 1118x1132 - Rechts - Van Tilburg - small

“Het voortraject bestond uit een uitvoerige assessment waar een goede opvolging op was. Er werd uitgebreid de tijd genomen om door de resultaten te gaan en er ontstond een mooie reflectie.”

Nicole Litjes

Marketing Manager - Van Tilburg

Quote Highlight 1118x1132 - Links Truus Veens

"Wij vinden het belangrijk dat nieuwe collega’s een beeld krijgen van de totale K3 organisatie en niet alleen de divisie waarbij ze komen te werken. Zo stimuleer je de onderlinge samenwerking en weten collega’s elkaar beter te vinden."

Truus Veens

HR Manager - K3

CTA Banner 918x1090 - HP-1-1

Vertel ons over jouw uitdaging.

Onze Recruitment Experts gaan graag met jou in gesprek over de verschillende uitdagingen die komen kijken bij een nieuwe functie.