<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Voor vaste en interim functies.

Door onze functionele expertises te combineren met onze marktkennis zijn wij in staat de meest geschikte kandidaat te vinden voor vaste en tijdelijke vacatures. Digital-first; door onze uitgebreide online assessment tools en transparant kandidaten-platform. 

Click me
header base 1044x788 - Home1-1-1

Vacatures

Inkoper Elektronica

Inkoper Elektronica

Supply Chain
Als Inkoper Elektronica bij EDCO ben je verantwoordelijk voor de grootste productgroep binnen het assortiment. Je bent met je team verantwoordelijk voor het beheren van het Elektronica assortiment, dat momenteel bestaat uit ongeveer 3.000 - 4.000 producten. Naast het inkopen en sourcen van de elektronica producten, geef je ook leiding aan de junior inkopers en assistent inkoper.

EDCO

Noord-Brabant, Nederland

Bekijk vacature
Teammanager Emma notuleert

Teammanager Emma notuleert

Operations
Als Teammanager Emma notuleert ben je het eerste aanspreekpunt voor de collega’s in jouw team. Je bent door jouw oprechte interesse op de hoogte van wat je collega’s bezighoudt en je coacht en begeleidt hen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Emma Handson

Noord-Brabant, Nederland

Bekijk vacature
Project Assistent

Project Assistent

Als Project Assistent ben je een stuwende kracht achter het succesvol uitvoeren van leiderschapsprogramma’s en projecten ter ondersteuning van het leiderschapsteam van Quaestus. Je bent nauw betrokken bij grote en complexe trajecten, beheert agenda’s, kent de prioriteiten en kan moeiteloos improviseren wanneer de situatie daar om vraagt. De mensen, de middelen en de informatie – alles is altijd op het juiste moment op de juiste plek aanwezig.

Quaestus

Noord-Brabant, Nederland

Bekijk vacature
HR-Manager

HR-Manager

Operations
Als HR-manager bij NedZink ben jij dé sleutelfiguur in mensgericht leiderschap. Je stuurt HR-strategie, beleidsimplementatie en bent eindverantwoordelijk voor personeelsadministratie. In deze rol ben je cruciaal in de huidige organisatorische en cultuurtransitie.

NedZink

Noord-Brabant, Nederland

Bekijk vacature
Operations Manager

Operations Manager

Operations
Als Operations Manager is het jouw doel te zorgen voor een perfect werkende operatie. Je maakt gebruik van data om inzichten te krijgen en de prestaties van de praktijken te optimaliseren. Een productieve, resultaatgerichte en kwalitatieve bedrijfsvoering staat hierbij centraal.

Denteam Group

Nederland

Bekijk vacature
Quote Highlight 1118x1132 - Rechts - Van Tilburg - small

“Het voortraject bestond uit een uitvoerige assessment waar een goede opvolging op was. Er werd uitgebreid de tijd genomen om door de resultaten te gaan en er ontstond een mooie reflectie.”

Nicole Litjes

Marketing Manager - Van Tilburg

Quote Highlight 1118x1132 - Links Truus Veens

"Wij vinden het belangrijk dat nieuwe collega’s een beeld krijgen van de totale K3 organisatie en niet alleen de divisie waarbij ze komen te werken. Zo stimuleer je de onderlinge samenwerking en weten collega’s elkaar beter te vinden."

Truus Veens

HR Manager - K3

CTA Banner 918x1090 - HP-1-1

Vertel ons over jouw uitdaging.

Onze Recruitment Experts gaan graag met jou in gesprek over de verschillende uitdagingen die komen kijken bij een nieuwe functie.