<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Voor vaste en interim functies.

Door onze functionele expertises te combineren met onze marktkennis zijn wij in staat de meest geschikte kandidaat te vinden voor vaste en tijdelijke vacatures. Digital-first; door onze uitgebreide online assessment tools en transparant kandidaten-platform. 

Click me
header base 1044x788 - Home1-1-1

Vacatures

Business Development Lead

Business Development Lead

Sales
Als Business Development Lead ben je verantwoordelijk voor business development en het creëren van kansen in diverse landen, met een focus op digitale innovaties, digitalisering, product propositieontwikkeling en internationale samenwerkingen.

ACSI

Gelderland, Nederland

Bekijk vacature
QC Inspector

QC Inspector

Operations
Sif Group is op zoek naar een enthousiaste en gedreven QC Inspector om het team te komen versterken. Als QC Inspector bewaak je de kwaliteit van het hoofdproduct, de monopiles. Je draagt in deze uitdagende rol direct bij aan de energietransitie en verduurzaming van heel Europa.

Sif Group

Zuid-Holland, Nederland

Bekijk vacature
Grow Executive

Grow Executive

Supply Chain
Als Grow Executive bij Boekenstijn Transport Service ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën om interne groei te stimuleren en bedrijfsprocessen te verbeteren. Je werkt samen met het management om groeidoelstellingen te behalen, waarbij technologie en duurzaamheid centraal staan. Daarnaast bevorder je samenwerking en innovatie binnen de organisatie.

Boekestijn Transport

Noord-Brabant, Nederland

Bekijk vacature
Product Manager

Product Manager

Operations
Foeth is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Product Manager om het team te versterken. Je bent de spil in het proces van machineverwerking, werkt nauw samen met verschillende afdelingen en bent verantwoordelijk voor het verwerken van machines, van binnenkomst tot aan de online presentatie.

Foeth

Gelderland, Nederland

Bekijk vacature
Projectmanager

Projectmanager

Operations

Als Projectmanager leid je inkoopadministratie en diverse projecten, vooral gericht op landelijke inkoop en tenders. Na toewijzing geef je waardevolle adviezen over voorraden en alternatieven, vooral bij parkeerdiensten. Je kiest geschikte projectaanpakken, maakt planningen en kostencalculaties.

P1

Zuid-Holland, Nederland

Bekijk vacature
Quote Highlight 1118x1132 - Rechts - Van Tilburg - small

“Het voortraject bestond uit een uitvoerige assessment waar een goede opvolging op was. Er werd uitgebreid de tijd genomen om door de resultaten te gaan en er ontstond een mooie reflectie.”

Nicole Litjes

Marketing Manager - Van Tilburg

Quote Highlight 1118x1132 - Links Truus Veens

"Wij vinden het belangrijk dat nieuwe collega’s een beeld krijgen van de totale K3 organisatie en niet alleen de divisie waarbij ze komen te werken. Zo stimuleer je de onderlinge samenwerking en weten collega’s elkaar beter te vinden."

Truus Veens

HR Manager - K3

CTA Banner 918x1090 - HP-1-1

Vertel ons over jouw uitdaging.

Onze Recruitment Experts gaan graag met jou in gesprek over de verschillende uitdagingen die komen kijken bij een nieuwe functie.