<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Voor vaste en interim functies.

Door onze functionele expertises te combineren met onze marktkennis zijn wij in staat de meest geschikte kandidaat te vinden voor vaste en tijdelijke vacatures. Digital-first; door onze uitgebreide online assessment tools en transparant kandidaten-platform. 

Click me
header base 1044x788 - Home1-1-1

Vacatures

Vestigingsmanager Uithoorn

Vestigingsmanager Uithoorn

Operations
Als vestigingsmanager voor de locatie Uithoorn is het doel om effectief leiding te geven, veranderingen door te voeren voor modernisering, en zowel een harmonieuze werkomgeving als verbeterde financiële prestaties te bewerkstelligen, waarbij open communicatie en zelfsturende teams centraal staan.

Tandarts Today

Noord-Holland, Nederland

Bekijk vacature
Regiomanager

Regiomanager

Operations
Als Regiomanager bij Tandarts Today faciliteer en coach je vestigingsmanagers, zorg je voor tevreden teams, en ben je de schakel tussen tandartspraktijken en het servicekantoor. Je vertaalt strategie naar operatie en optimaliseert patiëntenzorg en teamtevredenheid.

Tandarts Today

Utrecht, Nederland

Bekijk vacature
HR Operations Specialist

HR Operations Specialist

HR

Als HR Operations Specialist bij Oma Bobs ben je verantwoordelijk voor het coördineren, opvolgen en uitvoeren van uiteenlopende activiteiten binnen HR, waarbij expertise, kennis en ownership belangrijk zijn. De organisatie is in transitie, waarbij focus ligt op professionalisering en cultuurverandering.

Oma Bobs

Noord-Holland, Nederland

Bekijk vacature
Junior Financial Controller

Junior Financial Controller

Finance
Pipoos is op zoek naar een enthousiaste Finance professional met verantwoordelijkheidsgevoel. De rol van Junior Financial Controller is veelzijdig en je bent onmisbaar in de operatie. Je fungeert als de rechterhand van de Finance Manager en kan hem vervangen indien nodig.

Pipoos

Noord-Brabant, Nederland

Bekijk vacature
Product Development Manager

Product Development Manager

Technology
The Product Development Manager is an exciting role within the window covering industry. You will be responsible for the full technical delivery of projects, across multiple product ranges with global market reach. You will work for different product ranges within the window coverings. With your expertise, you have a direct impact on innovations.

Vako

Noord-Brabant, Nederland

Bekijk vacature
Quote Highlight 1118x1132 - Rechts - Van Tilburg - small

“Het voortraject bestond uit een uitvoerige assessment waar een goede opvolging op was. Er werd uitgebreid de tijd genomen om door de resultaten te gaan en er ontstond een mooie reflectie.”

Nicole Litjes

Marketing Manager - Van Tilburg

Quote Highlight 1118x1132 - Links Truus Veens

"Wij vinden het belangrijk dat nieuwe collega’s een beeld krijgen van de totale K3 organisatie en niet alleen de divisie waarbij ze komen te werken. Zo stimuleer je de onderlinge samenwerking en weten collega’s elkaar beter te vinden."

Truus Veens

HR Manager - K3

CTA Banner 918x1090 - HP-1-1

Vertel ons over jouw uitdaging.

Onze Recruitment Experts gaan graag met jou in gesprek over de verschillende uitdagingen die komen kijken bij een nieuwe functie.