<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Voor vaste en interim functies.

Door onze functionele expertises te combineren met onze marktkennis zijn wij in staat de meest geschikte kandidaat te vinden voor vaste en tijdelijke vacatures. Digital-first; door onze uitgebreide online assessment tools en transparant kandidaten-platform. 

Click me
header base 1044x788 - Home1-1-1

Vacatures

HR Operations Specialist

HR Operations Specialist

HR
Somfy is momenteel op zoek naar een HR Operations Specialist voor het Businessgebied Noord-Europa (BeNeLux, VK & Ierland en de Scandinavische landen). Jouw rol omvat een breed scala aan verantwoordelijkheden gericht op het bevorderen van HR-excellence en organisatorisch succes.

Somfy

Noord-Holland, Nederland

Bekijk vacature
Product Engineer

Product Engineer

Technology
Als Product Engineer speel je een essentiële rol in de technische ontwikkeling van inepro's sub-meter productlijnen. Je staat in het hart van de introductiefase van producten op de markt en zorgt met jouw expertise dat elk product voldoet aan de hoogste normen voordat het wordt vrijgegeven.

Inepro

Noord-Holland, Nederland

Bekijk vacature
Sales Engineer

Sales Engineer

Sales
In de rol van Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten van de rode draad binnen een project. Vanuit kantoor heb je dagelijks contact met klanten, analyseert hun energiebehoeften, berekent technische en financiële haalbaarheid van energiemodellen, geef je advies en stel je scherpe offertes op.

Kronenburg Techniek

Utrecht, Nederland

Bekijk vacature
Executive Assistant to the CEO

Executive Assistant to the CEO

COMCAM zoekt Executive Assistant met sterke communicatie skills voor agenda- en planningbeheer, document- en presentatievoorbereiding, en besluitvormingsondersteuning. Proactief denken en snel schakelen cruciaal. Focus op CEO-informatie en efficiëntieverbetering.

COMCAM

Zeeland, Nederland

Bekijk vacature
Accountmanager

Accountmanager

Sales

Als Accountmanager haal je energie uit het binnenhalen van nieuwe klanten en het laten groeien van bestaande klanten. Je snapt wat er leeft en gaat tot het uiterste om klanten en prospects de beste oplossing aan te bieden.

Ixly

Utrecht, Nederland

Bekijk vacature
Quote Highlight 1118x1132 - Rechts - Van Tilburg - small

“Het voortraject bestond uit een uitvoerige assessment waar een goede opvolging op was. Er werd uitgebreid de tijd genomen om door de resultaten te gaan en er ontstond een mooie reflectie.”

Nicole Litjes

Marketing Manager - Van Tilburg

Quote Highlight 1118x1132 - Links Truus Veens

"Wij vinden het belangrijk dat nieuwe collega’s een beeld krijgen van de totale K3 organisatie en niet alleen de divisie waarbij ze komen te werken. Zo stimuleer je de onderlinge samenwerking en weten collega’s elkaar beter te vinden."

Truus Veens

HR Manager - K3

CTA Banner 918x1090 - HP-1-1

Vertel ons over jouw uitdaging.

Onze Recruitment Experts gaan graag met jou in gesprek over de verschillende uitdagingen die komen kijken bij een nieuwe functie.