<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">
Interim

Een interim oplossing creëert ruimte voor een zorgvuldige vaste invulling.

Media with paragraph 1546x1046 - Interim

De Interim professional.

Niet alleen als er grote veranderingen in een organisatie plaatsvinden kan het inzetten van een interim manager een goede oplossing zijn. Ook als er nog geen vaste werknemer voor een positie is gevonden of als er behoefte is aan tijdelijke specifieke kennis kan een interim manager van meerwaarde zijn. Zij zijn niet verbonden met de geschiedenis van een afdeling of bedrijf en kunnen daardoor gemakkelijker moeilijke beslissingen nemen. Zij werken snel, resultaatgericht en beschikken over een berg aan specifieke werkervaring. Bedrijven ontdekken in toenemende mate dat het geen extra kostenpost is, maar een investering in de toekomst.

Al 10+ jaar vertrouwen organisaties hun interim uitdagingen aan ons toe.

Quote Highlight 1118x1132 - Links René Oud

"Als ik de naam van Luke Recruitment lees denk ik meteen aan een professionele organisatie, zorgvuldig en zeer correct in de communicatie. Luke Recruitment is een bedrijf waar uw werving en selectie van personeel in goede handen is!"

René Oud

Interim Site Manager - PLUS Retail

Een tijdelijke oplossing? Wij helpen je graag op weg.

Grid team members 526x660 - Consultants15

Nikki de Munk

Marktmanager Interim

"De personen achter het CV, het doorgronden van de culturen van bedrijven en daar de beste match op maken is mijn passie. Dit maakt mijn werk elke dag weer een feestje!"

Grid team members 526x660 - Consultants18

Jorrit Bossers

Recruitment Expert Interim

“Het is nooit te laat om te worden wat je had kunnen zijn.”

Banner Alternative 722x882 - Markt interim

Heb jij een interim uitdaging?

Onze Interim Experts staan altijd klaar voor een goed gesprek en een (digitaal) kopje koffie. Mocht je eerst nog meer willen weten, download dan onze Interim brochure. Je wordt er geheid enthousiast van.