<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">
Supply Chain

Innovatie, optimalisatie en constante groei.

shutterstock_1626375430

De Supply Chain professional.

Innovatie, optimalisatie en de constante groei van de e-commerce zetten verschillende branches op scherp. Met name in de logistieke en industriële sector zijn grote veranderingen gaande. Bedrijven zoeken daarom naar professionals die effectieve antwoorden op keten gerelateerde vraagstukken ontwikkelen. Het doel: ketens beter laten presteren en waarde genereren.

De supply chain professional draagt bij aan conceptontwikkeling, implementatie en beheersing van nieuwe concepten in een veranderende digitale omgeving. In dit opkomende vakgebied zijn competenties als een hoog analytisch vermogen, een creatieve en praktische instelling en implementatiekracht vereist.

shutterstock_1712082700

Vertel ons over jouw uitdaging.

Onze Recruitment Experts gaan graag met jou in gesprek over de verschillende uitdagingen die komen kijken bij een nieuwe functie.

Dare to Grow

Dare to grow. We’re there to
help you on the way.

Grid team members 526x660 - Consultants7

Hidde Fafiani

Recruitment Expert

“Ik geloof dat werving de belangrijkste eerste stap is naar het succes van de organisatie!”

Grid team members 526x660 - Consultants3

Saskia Lolkema

Managing Partner

“Alles is mogelijk als je maar durft. Zie uitdagingen als kansen en werk samen met mensen van wie je kan leren.”

Grid team members 526x660 - Consultants10

Juliette Welten

Marktmanager Retail

“Mijn enthousiasme, gedrevenheid en betrokkenheid maken me succesvol in het maken van de juiste match tussen kandidaat en organisatie.”

m-cta-banner_placeholder

Vertel ons over jouw uitdaging.

Onze Recruitment Experts gaan graag met jou in gesprek over de verschillende uitdagingen die komen kijken bij een nieuwe functie.