<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">
Sales

Voldoening behalen uit resultaten en succes.

shutterstock_371556841

De sales professional.

Commerciële talenten die de verantwoordelijkheid nemen voor het uitvoeren van het verkoopbeleid en de strategie van een bedrijf. Die doelgericht en efficiënt verkoopactiviteiten ondernemen en de digitalisering van de markt de baas zijn. Het behalen van resultaat is hierbij duidelijk meetbaar.

De sales professional is iemand die een grote mate van voldoening behaalt uit resultaten en succes. Zij zijn niet langer adviseur maar gaan actief aan de slag met solution selling. Iemand die zich niet uit het veld laat slaan, maar zichzelf juist wil overtreffen en anderen motiveert om dat ook te doen. Initiatieven ontplooien, de klant nog beter bedienen en relaties aangaan die gericht zijn op win-winsituaties.

Dare to grow. We’re there to
help you on the way.

Grid team members 526x660 - Consultants14

Marlou van der Vleuten

Recruitment Expert

“Great vision without great people is irrelevant.”

Grid team members 526x660 - Consultants10

Juliëtte Welten

Marktmanager Retail

“Mijn enthousiasme, gedrevenheid en betrokkenheid maken me succesvol in het maken van de juiste match tussen kandidaat en organisatie.”

Grid team members 526x660 - Consultants9

Jip Steenbrink

Recruitment Expert

“Werf het karakter en train zijn vaardigheden.”

Grid team members 526x660 - Consultants7

Hidde Fafiani

Recruitment Expert

"Ik geloof dat werving de belangrijkste eerste stap is naar het succes van de organisatie!"

Grid team members 526x660 - Consultants

Robin Dennie

Marktmanager IT

"Wij zijn goed in het lezen tussen de regels door en horen juist wat er niet wordt gezegd. Hierdoor zijn wij in staat om met de gevonden talenten onze opdrachtgevers in hun kracht te zetten.”

Grid team members 526x660 - Consultants6

Danielle van Gaal

Expertise Lead

“Als Expertise Lead krijg ik energie om dagelijks de verbinding te maken tussen professionals en opdrachtgevers. Het maken van de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever is de sleutel tot groei.”

m-cta-banner_placeholder

Vertel ons over jouw uitdaging.

Onze Recruitment Experts gaan graag met jou in gesprek over de verschillende uitdagingen die komen kijken bij een nieuwe functie.