<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">
Marketing

Dynamischer dan ooit tevoren.

shutterstock_1069210922

De marketing professional.

Big data, social media en digitalisering. Het marketing vak is dynamischer dan ooit tevoren. Het is essentieel om voortdurend op de hoogte te blijven van online ontwikkelingen en innovaties. Organisaties zijn op zoek naar een marketing professional die nieuwe technologieën en communicatiemogelijkheden omarmt en implementeert.


De marketing professional neemt overal kansen waar. Iemand die kansen vertaalt in marketingstrategieën, campagnes, sales acties en concrete leads. Marketing staat ook voor plannen, coördineren en verbinden. Beleid maken, adviseren, product management, relatiebeheer; dat allemaal in een vakgebied dat constant aan verandering onderhevig is.

shutterstock_1866890347

Groei? Dat is alles inzetten voor the next level.

Ofwel Dare to Grow, zoals we bij Luke zeggen.

Daarom houden we van professionals met energieke power en organisaties die pit hebben. Omdat we groot dromen en weten wat we met elkaar kunnen bereiken.

Dare to Grow

Dare to grow. We’re there to
help you on the way.

Grid team members 526x660 - Consultants14

Marlou van der Vleuten

Recruitment Expert

“Great vision without great people is irrelevant.”

Grid team members 526x660 - Consultants7

Hidde Fafiani

Recruitment Expert

“Ik geloof dat werving de belangrijkste eerste stap is naar het succes van de organisatie!”

CTA Banner 918x1090 - HP

Vertel ons over jouw uitdaging.

Onze Recruitment Experts gaan graag met jou in gesprek over de verschillende uitdagingen die komen kijken bij een nieuwe functie.