<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">
IT

Je weg kunnen vinden in complexe omgevingen.

IT krijgt een steeds grotere rol binnen organisaties.

Luke is gespecialiseerd in een ruim aanbod van IT vacatures. Deze delen wij op in Digital en DevOps. 

header base 1044x788 - IT Expertise

De IT & Digital professional.

De IT afdeling neemt een steeds grotere rol in binnen organisaties. Veel opdrachtgevers zijn op zoek naar IT-professionals die in een complexe omgeving hun weg kunnen vinden. Deze talenten hebben sterke analytische capaciteiten, zien verbanden en kunnen goed communiceren.

De IT professional houdt zich bezig met het oplossen van technologische conflicten, werkt met nieuwe technologieën en leidt bedrijven door een proces van verandering. Daarnaast zijn soft skills ook steeds belangrijker. Empathie, oordeelsvorming, intuïtie, probleemanalyse en innovatie; allemaal essentieel voor de toekomstige IT professional.

shutterstock_1694507059-1

Groei? Dat is alles inzetten voor the next level.

Ofwel Dare to Grow, zoals we bij Luke zeggen.

Daarom houden we van professionals met energieke power en organisaties die pit hebben. Omdat we groot dromen en weten wat we met elkaar kunnen bereiken.

Dare to Grow

De Dev Ops professional.

Software en technieken evolueren steeds sneller. Bestaande toepassingen moeten constant, en in een hoog tempo, aangepast worden. Echter, vaak ontstaat er een knelpunt tussen developers en het operationele team. Daar komt de vraag voor Dev Ops professionals naar boven. Deze talenten zorgen voor een gezamenlijke aanpak van het probleem; zij weten wat de organisatie nodig heeft en doen niets liever dan meedenken en ontwikkelen.

De Dev Ops professional weet alles van data, technieken en infrastructuren. Zij zijn ervoor verantwoordelijk dat IT-systemen en -processen goed draaien en naadloos op elkaar aansluiten. Dit gaat gepaard met een focus op het operationeel maken en testen van ontwikkelde software en zijn betrokken bij het ontwikkelproces. Zij hebben doorgaans één grote drive: bezig zijn met de nieuwste software.

Dare to grow. We’re there to
help you on the way.

Grid team members 526x660 - Consultants4

Daan Timmermans

Expertise Lead

Grid team members 526x660 - Consultants14

Marlou van der Vleuten

Recruitment Expert

“Great vision without great people is irrelevant.”

Grid team members 526x660 - Consultants23

Guido Vijselaar

Recruitment Expert

“’Als je er bang door wordt, is het misschien goed om te proberen.”

m-cta-banner_placeholder

Vertel ons over jouw uitdaging.

Onze Recruitment Experts gaan graag met jou in gesprek over de verschillende uitdagingen die komen kijken bij een nieuwe functie.