<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

IT krijgt een steeds grotere rol binnen organisaties.

Doordat meer mensen thuis werken is er een grote vraag naar digitalisering en daarbij moet security niet uit het oog verloren worden.

header base 1044x788 - IT Expertise

De IT & Digital professional.

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar IT-professionals die in een uitdagende omgeving hun weg kunnen vinden en meedenken in vernieuwende processen. Deze professionals hebben sterke analytische capaciteiten, zien verbanden en zijn communicatief vaardig.

Onze IT-professionals houden zich bezig met het oplossen van technologische conflicten, zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën en leiden organisaties bij diverse veranderingen op het gebied van proces, security en infrastructuur. Daarnaast zijn soft skills ook belangrijk. Empathie, oordeelsvorming, intuïtie, probleemanalyse en innovatie; allemaal essentieel voor de juiste IT-professional.

De Dev Ops professional.

Software en technologieën evolueren in een razend tempo. Bestaande toepassingen moeten voortdurend en snel worden aangepast. Vaak ontstaan er uitdagingen tussen ontwikkelaars en het operationele team. Dit is waar onze IT-professionals in beeld komen. Onze experts streven naar een gecoördineerde aanpak van dit probleem; ze begrijpen wat de organisatie nodig heeft en zijn gepassioneerd om mee te denken en te innoveren.

De IT-professionals beschikken over diepgaande kennis van data, technologie en infrastructuur. Ze dragen de verantwoordelijkheid voor het soepel laten draaien en naadloos integreren van IT-systemen en -processen. Dit omvat hun inzet om ontwikkelde software operationeel te maken en te testen, en ze zijn nauw betrokken bij het ontwikkelproces. Over het algemeen delen ze een grote drijfveer: zich bezighouden met de meest recente digitale ontwikkelingen.

shutterstock_1694507059-1

Hoe vind jij je weg in het IT-Doolhof?

De laatste jaren is het IT-landschap compleet veranderd. Er is een groeiende behoefte aan IT-professionals en specifieke expertises. Maar veel werkgevers lopen nog steeds verdwaald rond in het IT-doolhof. Er is geen gids aanwezig die ze bij de hand neemt en ze de uitweg laat zien. Of toch wel?

Lees hier verder...

Dare to grow. We’re there to
help you on the way.

Grid team members 526x660 - Consultants NIEUW24

Thijs van der Voort

Recruitment Expert