Interim

Dare to Grow…!

Niet zomaar een missie, maar ons diepgewortelde motto.

We nemen het mee in waar we zélf in uitblinken: het vinden van de best geschikte interim manager. En wel direct, of als het moet gisteren. Het kan omdat we werken met een unieke sourcingtool waarmee we op voorhand onze interim managers selecteren.

Luke Interim biedt oplossingen binnen de vakgebieden:

FinanceSupply ChainTechnology & OperationsBekijk vacaturesBekijk consultants

Niet alleen als er grote veranderingen in een organisatie plaatsvinden kan het inzetten van een interim manager een goede oplossing zijn. Ook als er nog geen vaste werknemer voor een positie is gevonden of als er behoefte is aan tijdelijke specifieke kennis kan een interim manager van meerwaarde zijn. Zij zijn niet verbonden met de geschiedenis van een afdeling of bedrijf en kunnen daardoor gemakkelijker moeilijke beslissingen nemen. Zij werken snel, resultaatgericht en beschikken over een berg aan specifieke werkervaring. Bedrijven ontdekken in toenemende mate dat het geen extra kostenpost is, maar een investering in de toekomst.

Kandidaten

Waarom zou je als interim manager eigenlijk niet kiezen voor Luke Interim Solutions? We zijn echte Recruitment Innovators met een groot interessant netwerk binnen de verschillende vakgebieden. Dat betekent dat Luke jou doorlopend uitdagingen en mooie opdrachten kan bieden met – dankzij onze Artificial Intelligence sourcingtool – de beste matches. Waar jij en de opdrachtgever weer het meest uit weten te halen.

Voor het upgraden van bepaalde skills biedt Luke een uitgebreid leerplatform met diverse opleidingsmogelijkheden. Voor nog meer challenge.

Dus Join Luke en Dare to Grow!

Klik hier om je in te schrijven

Opdrachtgevers

Er zijn verschillende redenen om een beroep te doen op een interim manager. Maar dan wil je wel meteen het schot in de roos. Een oplossing met impact en daarmee een echte investering in het bedrijf.

Bij Luke kennen we onze kandidaten door en door en daarmee hun waarde. En dat is dat zij zich met hun talenten, kennis en gedrag naadloos voegen in de organisatie van de opdrachtgever. Ofwel het DNA aanvoelen en snappen. De goede fit gegarandeerd.

Daarmee komen onze interim managers daadwerkelijk iets extra’s brengen: de Luke solution. Ze pakken de juiste draad direct op. Dat is meer dan ready for the job.

Geavanceerde sourcingtool

Hoe vinden we nu de gedroomde interim manager? Heel simpel gezegd: door recruitment algoritmes te ontwikkelen met behulp van een geavanceerde Artificial Intelligence sourcingtool. We selecteren onze kandidaten hiermee al op voorhand. Zo weten we precies welke professionals we in huis hebben en wat zij aan skills, cultuur, mindset en persoonlijkheid zelf in huis hebben.

Hun ‘interim DNA’ gaat mee in de recruitment algoritmes die Luke zelf ontwikkelt en voortdurend worden verbeterd en zichzelf verbeteren. Daarom bluffen we niet als we stellen dat Luke de best geschikte kandidaat voor de opdracht à la minute kan presenteren.

Ondersteuning door coaches

Onze interim managers staan nooit alleen. Vanuit Luke krijgen zij ondersteuning door ervaren coaches die weten wat leiderschap behelst en de branche kennen als hun eigen huis.

Interim Management consultants

Jorrit Bossers Luke Recruitment

Recruitment Expert

Jorrit Bossers

Marktmanager Interim

Nikki de Munk