Interim

Dare to Grow! Het is meer dan onze missie, het is wie wij zijn. Elke dag werken we bij Luke Recruitment aan de groei van iedereen met wie we werken. Stilstand is achteruitgang. Het inschakelen van een interim manager is in verschillende bedrijfssituaties dé oplossing.
Luke Interim biedt interim-oplossingen binnen de vakgebieden:

FinanceSupply ChainTechnology & OperationsBekijk vacaturesBekijk consultants

Niet alleen als er grote veranderingen in een organisatie plaatsvinden kan het inzetten van een interim manager een goede oplossing zijn. Ook als er nog geen vaste werknemer voor een positie is gevonden of als er behoefte is aan tijdelijke specifieke kennis kan een interim manager van meerwaarde zijn. Zij zijn niet verbonden met de geschiedenis van een afdeling of bedrijf en kunnen daardoor gemakkelijker moeilijke beslissingen nemen. Zij werken snel, resultaatgericht en beschikken over een berg aan specifieke werkervaring. Bedrijven ontdekken in toenemende mate dat het geen extra kostenpost is, maar een investering in de toekomst.

Kandidaten
Versnel je loopbaan met interim uitdagingen. Luke Interim biedt interim opdrachten voor interim professionals. Via Luke kun je aan de slag bij bedrijven in groei en ontwikkeling binnen verschillende vakgebieden. Zo bieden wij jou een interessante & uitdagende interim opdrachten binnen de vakgebieden Finance, Supply Chain en HR.
Wij nodigen jou uit om de LukeTalentCircle te doorlopen. Je ontvangt na afloop een uitgebreide rapportage. Dat is een overzicht van je specifieke talenten, capaciteiten, drijfveren, persoonlijkheid en ambities. Onze consultants gebruiken deze data vervolgens als basis voor het voeren van de persoonlijke gesprekken om de best passende Interim opdracht voor je te kunnen selecteren.

Klik hier om je in te schrijven

Opdrachtgevers
De wereld verandert steeds sneller. De snel en ingrijpend veranderende markten vraagt om Flexibiliteit. Wij werken continu aan de instroom van Interim-talent. Daarom hebben we met één druk op de knop toegang tot de beste interim kandidaten binnen de vakgebieden Finance, Supply Chain en HR. Met behulp van onze toonaangevende database en bewezen netwerkcapaciteiten selecteren wij de best mogelijke kandidaten. Alle Interim kandidaten zijn vooraf door Luke getest en geselecteerd en zijn “Luke Proof”: nieuwsgierig, reflectief en kunnen effectief omgaan met nieuw complexe situaties, creëren focus en staan open voor anderen, zij leren sneller in veranderende situaties.

Neem contact op met onze consultants
of bel met Nikki de Munk +31 (0)6 55 46 36 36

Interim Management consultants

Jacoline van Lavieren Luke

Recruitment Consultant

Jacoline van Lavieren

Saskia Lolkema Luke

Managing Partner

Saskia Lolkema

Agnes du Bois Luke

Managing Recruitment Consultant

Agnes du Bois

Juliette Welten Luke

Managing Recruitment Consultant

Juliëtte Welten