<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">
HR

Flinke impact op de ontwikkeling van een bedrijf.

shutterstock_1955640013

De HR professional.

Hoe zorg je ervoor dat je een aantrekkelijke werkgever bent? Hoe trek je talenten aan? Het is maar een greep uit de vragen die de HR professional beantwoordt krijgt. Human Resource heeft een flinke impact op de ontwikkeling van een bedrijf. De HR professional zoekt de perfecte afstemming tussen organisatiebeleid en de benodigde vaardigheden, kennis en ervaring van medewerkers.


De HR professional is het aanspreekpunt voor alle niveaus binnen de organisatie. Zij nemen het voortouw bij strategische initiatieven zoals fusies, overnames en reorganisaties. De HR professional beschikt over praktische, politieke en communicatieve vaardigheden.

Placeholder

Groei? Dat is alles inzetten voor the next level.

Ofwel Dare to Grow, zoals we bij Luke zeggen.

Daarom houden we van professionals met energieke power en organisaties die pit hebben. Omdat we groot dromen en weten wat we met elkaar kunnen bereiken.

Dare to grow

Dare to grow. We’re there to
help you on the way.

Grid team members 526x660 - Consultants3

Saskia Lolkema

Managing Partner

“Alles is mogelijk als je maar durft. Zie uitdagingen als kansen en werk samen met mensen van wie je kan leren.”

Grid team members 526x660 - Consultants14

Marlou van der Vleuten

Recruitment Expert

“Great vision without great people is irrelevant.”

CTA Banner 918x1090 - HP

Vertel ons over jouw uitdaging.

Onze Recruitment Experts gaan graag met jou in gesprek over de verschillende uitdagingen die komen kijken bij een nieuwe functie.