Contact

Luke Recruitment Den Bosch
“Het Koningshuis” – Koningsweg 66
5211 BN s-Hertogenbosch
Tel. +31 73 850 00 00

Luke Recruitment Amsterdam
“Epicenter” – Fred. Roeskestraat 115
1076 EE Amsterdam
Tel. +31 73 850 00 00

ContactformulierRoutebeschrijving

Neem contact met ons op

* verplichte velden

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Routebeschrijving Den Bosch

Auto route

Vanuit Utrecht (A2)

Neem afslag Waalwijk (A59)., vervolgens afslag Centrum/Maaspoort. Bij de verkeerslichten, bovenaan de afslag gaat u links richting Centrum. Volg de borden “Centrum”. U gaat rechtdoor, door de tunnel voor het station (onder de gouden draak door) heen, en daarna rechtdoor op de rotonde. Na 300 meter, bij de 2e verkeerslichten, ziet u aan uw linkerhand ons kantoor (het “Koningshuis”).

Vanuit Eindhoven (A2)

Neem afslag ‘s-Hertogenbosch Centrum (afslag 23).Onder aan de afslag gaat u rechtdoor richting ‘s-Hertogenbosch Centrum. Vervolgens bij de eerste verkeerslichten links (direct na Motel Van de Valk), op de rotonde neemt u de eerste afslag naar rechts richting ‘s-Hertogenbosch Centrum. Bij de eerstvolgende verkeerslichten gaat u rechtdoor. Na de 2e stoplichten krijgt u op het verkeersplein een bocht naar links en direct weer naar rechts richting het station . Na 50 meter, bij de verkeerslichten, ziet u rechts ons pand “Het Koningshuis”.

Vanuit Breda (A27/A59)

Neem op (A59) afslag Centrum/Maaspoort (afslag 47). Zie verder bij routebeschrijving vanuit Utrecht.

Vanuit Arnhem (A50)

Neem A2 richting Utrecht. Zie verder bij routebeschrijving vanuit Utrecht.

Route openbaar vervoer

Aankomst ’s-Hertogenbosch Centraal en neem dan de uitgang Centrum / Busstation, steek de zebra rechts van de Gouden Draak over, en ga naar rechts. U bevindt zich nu op de Oranje Nassaulaan. Als u aan deze kant van de weg blijft lopen passeert u een rotonde. Daar blijft u gewoon de weg vervolgen tot deze overgaat in de Koningsweg. Na ca. 300m vind u ons kantoor, in het “Koningshuis”, aan uw linkerhand. Ons kantoor bevindt zich op de 1e verdieping.
Van het station naar het “Koningshuis” is het ca. 6 minuten lopen.

Routebeschrijving Amsterdam

Auto route

Vanuit Den Haag/Rotterdam (A4)

U neemt de A13 en A4 naar de Amstelveenseweg in Amsterdam Zuid. Houd de rechterrijstrook aan om afrit Buitenveldert te nemen naar de s108 richting Oud Zuid. Sla bij de stoplichten rechtsaf naar de Amstelveenseweg, sla vervolgens gelijk rechtsaf naar de Fred. Roeskestraat. U ziet het Epicenter gelijk aan uw rechterzijde. U rijdt door tot u op de hoek van het gebouw de entree van de garage ziet alwaar u zich via de intercom kan aanmelden.

Er is ruime parkeergelegenheid bij het Q-Park P+R Olympisch Stadion.

Vanuit richting Amsterdam

U neemt de A10 richting Utrecht/Den Haag/RING. Neem vervolgens afrit Oud Zuid naar de s108 richting Oud Zuid/Amstelveen. Sla bij de stoplichten rechtsaf naar de Amstelveenseweg, sla vervolgens gelijk rechtsaf naar de Fred. Roeskestraat. U ziet het Epicenter gelijk aan uw rechterzijde. U rijdt door tot u op de hoek van het gebouw de entree van de garage ziet alwaar u zich via de intercom kan aanmelden.

Er is ruime parkeergelegenheid bij het Q-Park P+R Olympisch Stadion.

Vanuit Utrecht (A2)

U neemt de A2 richting Amstelveenseweg/s108, waarna u de borden A9 volgt richting Amsterdam-Zuidoost/Amersfoort/Almere. Houd bij de splitsing links aan, volg de borden voor A2/Amsterdam. Vervolgens volgt u de borden aA10 richting Ring Amsterdam/Den Haag/Zaandam. Houd links aan bij de splitsing en volg de borden voor A10 richting RING- Zuid/Schiphol. Neem vervolgens de afrit Oud Zuid. Sla bij de stoplichten rechtsaf naar de Amstelveenseweg, sla vervolgens gelijk rechtsaf naar de Fred. Roeskestraat. U ziet het Epicenter gelijk aan uw rechterzijde. U rijdt door tot u op de hoek van het gebouw de entree van de garage ziet alwaar u zich via de intercom kan aanmelden.

Er is ruime parkeergelegenheid bij het Q-Park P+R Olympisch Stadion.

Vanuit richting Alkmaar/Haarlem

U neemt de A9 (Amsterdam-Zuid/Utrecht/Den Haag). Vervolgens neemt u de afrit richting de A4 Amsterdam, waarna u op de A10 komt. Houd de rechterrijstrook aan om afrit Buitenveldert te nemen naar de s108 richting Oud Zuid. Sla bij de stoplichten rechtsaf naar de Amstelveenseweg, sla vervolgens gelijk rechtsaf naar de Fred. Roeskestraat. U ziet het Epicenter gelijk aan uw rechterzijde. U rijdt door tot u op de hoek van het gebouw de entree van de garage ziet alwaar u zich via de intercom kan aanmelden.

Er is ruime parkeergelegenheid bij het Q-Park P+R Olympisch Stadion.

Route openbaar vervoer

Metro
Metrohalte: Amstelveenseweg

– Metro 50 richting Isolatorweg

Tram

Tramhalte: Ijsbaanpad

– Tram 24 richting VU medisch centrum

– Tram 16 richting VU medisch centrum

Bus

Bushalte: Olympisch stadion, Amsterdam

– 347 en 357 richting Olympic stadium