<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Werving & Selectie bureau voor vaste en interim functies.

Door functionele expertises te combineren met marktkennis zijn onze recruitment consultants in staat de meest geschikte kandidaat te vinden voor vaste en interim vacatures. Onderscheidend. Omdat we een slimme digitale omgeving combineren met onze eigen kennis en kunde.

We connect people and companies who dare to grow.

header base 1044x788 - Home1-1-1

Vacatures

Communicatie Adviseur

Communicatie Adviseur

Marketing
Als Communicatie adviseur bij Nysingh ga je advies geven en helpen bij het ontwikkelen en implementeren van interne en externe communicatiestrategieën, met als doel deze in lijn te brengen met het marketing-, communicatie- en innovatiebeleid en de merkdoelstellingen. 

Nysingh

Gelderland, Nederland

Bekijk vacature
Business Analist

Business Analist

IT & Digital
In de functie van Business Analist ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en digitaliseren van de totale bedrijfsvoering van de organisatie.

Vitam

Noord-Brabant, Nederland

Bekijk vacature
Procurement & Supplier Manager

Procurement & Supplier Manager

Supply Chain
Als Procurement & Supplier Manager ben je verantwoordelijk voor het onderhandelen en afsluiten van productiecontracten met als doel zaad op tijd, met de beste kwaliteit en tegen een eerlijke prijs te krijgen. Je houdt je daarnaast bezig met verbeterinitiatieven op gebied van demand en supply chain.

Enza Zaden

Noord-Holland, Nederland

Teamleider Montage Noord Holland Noord

Teamleider Montage Noord Holland Noord

Operations
Als Teamleider Montage Noord Holland Noord coach en inspireer je je team van ongeveer 35 monteurs. Je bent onderdeel van de realisatieketen Onderhoud en Storingen. Je zoekt de verbinding met je team door met hen in gesprek te gaan en ze in teamverband, maar ook op individueel niveau te stimuleren.

Liander

Noord-Holland, Nederland

Bekijk vacature
Quote Highlight 1118x1132 - Rechts - Van Tilburg - small

“Het voortraject bestond uit een uitvoerige assessment waar een goede opvolging op was. Er werd uitgebreid de tijd genomen om door de resultaten te gaan en er ontstond een mooie reflectie.”

Nicole Litjes

Marketing Manager - Van Tilburg

Quote Highlight 1118x1132 - Links Truus Veens

"Wij vinden het belangrijk dat nieuwe collega’s een beeld krijgen van de totale K3 organisatie en niet alleen de divisie waarbij ze komen te werken. Zo stimuleer je de onderlinge samenwerking en weten collega’s elkaar beter te vinden."

Truus Veens

HR Manager - K3

CTA Banner 918x1090 - HP-1-1

Vertel ons over jouw uitdaging.

Onze Recruitment Experts gaan graag met jou in gesprek over de verschillende uitdagingen die komen kijken bij een nieuwe functie.