Wie is Luke?

In de wereld van Luke Recruitment begint een succesvolle match met een inspirerende ontmoeting. Dat is het vertrekpunt van elke zoektocht naar een nieuwe functie of nieuwe collega. Met telkens als doel: de best passende match om langdurig bij elkaar te blijven.

Dat is mensenwerk. Aangevuld met slimme technologie. Die combinatie is succesvol. We helpen opdrachtgevers aan beter talent door onze eigenwijze methodische selectie. Onze persoonlijke benadering, multichannel aanpak, branchefocus en brede assessment methodes zijn daarbij zeer effectief gebleken. Luke Recruitment brengt zo professionals en opdrachtgevers samen met een sterke focus op Agri & Food, Retail, Professional Services, ICT & Innovation en Logistics. Werving en selectie op maat voor vaste banen op HBO- en academisch niveau.

De recruitment consultants beschikken over brede vakkennis. Vanuit de kantoren in ’s-Hertogenbosch en Amsterdam leggen zij waardevolle verbindingen tussen werkgevers en kandidaten. Simpel gezegd: de juiste persoon op de juiste plek. Deze plekken zijn uitdagende mid-career functies bij toonaangevende bedrijven in heel Nederland.

Wat doet Luke?