Wat doet Luke?

Luke Recruitment is specialist in de branches Agri & Food, Retail, Zakelijke dienstverlening, ICT & Innovation en Logistics. Onze recruitment consultants zijn up-to-date en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties binnen deze branches.

De toekomst van werving en selectie is mensgericht en data-gedreven. Luke Recruitment omarmt technologische ontwikkelingen. Ben je Sales? Dan geeft de LukeTalentCircle.nl een betrouwbaar profiel van de sollicitant en maakt een inschatting of hij of zij past bij een bepaalde functie. Recruitment is meer dan tools. Daarom staat Luke Recruitment dicht bij de kandidaten. Persoonlijke gesprekken blijven de kern van elke werving- en selectieprocedure.

Door functionele-expertises te combineren met branchekennis zijn onze recruitment consultants in staat de meest geschikte kandidaat te vinden. Samen met opdrachtgever bepaalt Luke Recruitment de beoogde resultaten en zoomt daarbij in op de bedrijfscultuur. Dat laat Luke samenkomen met het talent en de competenties van de kandidaten. Deze werkwijze is voor zowel kandidaten als opdrachtgever efficiƫnt, transparant en succesvol.

Wie is Luke?