SMA Nominatie

Word jij de nieuwe Sales Manager of Senior Sales Professional van het jaar 2021? Of ken jij iemand die over deze kwaliteiten beschikt? Meld jezelf of hem/haar dan nu aan voor de SMA verkiezingen via onderstaande buttons!

De Sales Management Association (SMA) is sinds 1971 dé vakvereniging voor salesprofessionals en is SMA inmiddels één van de oudste beroepsverenigingen van Nederland. Naast de verkiezingen, is het SMA Sales Event ook het jaarlijkse opfrismoment voor Commercieel Nederland. Het is een unieke gelegenheid om je te laten inspireren met de allerlaatste, direct toepasbare, kennis op het gebied van commercie. Daarnaast een ideaal moment om kennis te maken met andere interessante salesprofessionals, die je in staat stellen om je netwerk verder te vergroten en jouw business te boosten.

Ben jij de nieuwe Senior Sales Professional of Sales Manager van het jaar 2021?

Meld je dan nu aan voor het meest toonaangevende evenement binnen het commerciële werkveld: Hét Sales Event. Met meer dan 100 vervulde vacatures van sales professionals in onze portefeuille, durven we te beweren dat Luke de kwaliteiten beheerst om sales talent te herkennen en ervoor te zorgen dat er uiteindelijk drie goede gescreende kandidaten op het podium staan op Hét Sales Event in maart 2021. Het gehele event staat dit jaar in het teken van “Sharing knowledge is powerful”. Deze dag wil je als sales professional niet missen!

  • Ben jij verantwoordelijk voor minimaal € 3 miljoen aan omzet?
  • Ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van een salesteam van minimaal 5 personen?
  • Ben verantwoordelijk voor het coachen en ontwikkelen van mensen in dit salesteam?
  • En ben jij minimaal twee jaar werkzaam in deze functie?

Meld je dan nu aan via onderstaande buttons en wie weet wordt jij de nieuwe Senior Sales Professional of Sales Manager van het jaar 2021.

Ik wil mijzelf nomineren voor de titel..

Senior Sales professional
Sales manager

Ken jij de geschikte kandidaat om de nieuwe Senior Sales Professional of Sales Manager van het jaar 2021 te worden?

Meld hem of haar dan nu aan via onderstaande button!
Meer weten over SMA? Klik dan hier.

Ik wil iemand nomineren