LukeTalentCircle.nl

Je kans op die gedroomde salesfunctie direct vergroten? Met deze online pre-selectietool verkrijgt door middel van een digitaal assessment met veel gaming-elementen, binnen een half uur inzicht in je kwaliteiten, competenties en persoonlijkheid. Luke Recruitment koppelt jou vervolgens aan de ideale functie.

Join the LukeTalentCircle.nl!

De LukeTalentCircle of Sales maakt een pre-selectie van de kandidaten. Met behulp van dit online talent matching platform kan Luke Recruitment de meest geschikte kandidaten koppelen aan opdrachtgevers.

Kandidaten

Ben je op zoek naar een baan in de sales? Neem dan de tijd om de LukeTalentCircle of Sales te doorlopen. Je ontvangt na afloop een uitgebreide rapportage. Dat is een overzicht van je specifieke talenten, capaciteiten, drijfveren, persoonlijkheid en ambities. Onze recruitment consultants gebruiken deze data vervolgens als basis voor het voeren van de persoonlijke gesprekken.

Opdrachtgevers

Het is een win-winsituatie. Want dankzij de opgebouwde database kan Luke Recruitment snel openstaande vacatures invullen. Dat biedt grote voordelen voor opdrachtgevers. Als opdrachtgever hoef je dus niet lang te wachten op invulling van de vacature. Deze werkwijze optimaliseert het proces van werving en selectie.

Wat is de LukeTalentCircle.nl?

De LukeTalentCircle.nl is een online pre-selectie en talent matching platform. Hiermee bouwt Luke Recruitment aan een artificial intelligence (A.I.) database van potentiƫle kandidaten. Daardoor heeft Luke Recruitment op elk moment goed opgeleide, ambitieuze professionals beschikbaar voor werkgevers. Het systeem voorspelt op basis van een slim HR-algoritme hoe geschikt een kandidaat is voor openstaande vacatures. Het resultaat is dat de drie, vier of vijf best passende kandidaten overblijven. Met hen gaan de recruitment consultants verder in het selectietraject. Dat is efficiƫnt en verkort de zoektocht aanzienlijk.