LUKE Recruitment

Ontmoet Luke

By 1 mei 2019 No Comments

“Connecting ambitious professionals to achieve their common goals”; het motto waar Susanne ruim drie jaar naar heeft geleefd, tijdens het wonen en werken in Singapore voor haar eigen recruitmentnetwerk. Ze wil altijd de best passende match maken, zodat de kandidaat van vandaag, de opdrachtgever van morgen is en andersom.
Susanne heeft een brede interesse en ziet het liefst zoveel mogelijk bedrijven van binnen. Aanvoelen wat een team nodig heeft, niet alleen op hard skills, juist ook op soft skills. De onverwachte kandidaat blijkt achteraf veelal de beste match. Een beetje out of de box denken is Susanne niet vreemd. Ze krijgt energie van diversiteit in HR projecten & recruitment trajecten.

Susanne is sinds 1 april 2019 verantwoordelijk voor het Luke kantoor in Amsterdam.