logo

Werkwijze opdrachtgevers

Binnen een werving- & selectieprocedure is volgens ons wederzijds commitment essentieel.
Luke gaat voor u op zoek naar de top-3 van kandidaten in de markt. Een proces waarin wij het verlengstuk van uw organisatie zijn naar de arbeidsmarkt, met als leidende principes: kwaliteit, respect en vertrouwen. Waarbij we ons om te beginnen uiteraard verdiepen in de opdrachtgevers en kandidaten.

Ons team van consultants is gespecialiseerd in de volgende branches: Agri- & Foodbusiness, Retail, Professional Services en Technologie & ICT. Juist omdat wij branchegericht werken, beschikken wij over specifieke kennis van de arbeidsmarkt in uw branche. Wij weten zodoende de juiste kandidaten in uw branche te vinden.

De consultants van Luke beschikken daarnaast over algemene brede kennis binnen uw branche en zijn altijd up-to-date over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Deze kennis vertalen wij door naar organisatiestructuren, afdelingen en functies.

Omnichannel search

Luke maakt bij het werven en selecteren van kandidaten gebruik van een uniek multichannel concept. Uitgangspunt is het bereiken en mobiliseren van een zo groot mogelijke groep potentiële kandidaten. Zo kunnen we u als opdrachtgever uit alle beschikbare kandidaten de optimale keuze voorleggen.

Methodische selectie

Ons selectietraject gaat uit van enkele heldere vragen: wat zijn de succesfactoren van uw toekomstige medewerkers? En hoe vertalen we die naar de invulling van de specifieke vacature, nu en in de toekomst? Luke garandeert de beste match door de beoogde resultaten en bedrijfscultuur van de opdrachtgever samen te laten komen met het talent en de competenties van de professional. Hiervoor gebruikt Luke selectie-instrumenten van PiCompany, samen met een beproefde functie-analysemethodiek.

Competentiemanagement

Luke maakt met performance- en competentiemanagement de verbinding tussen de organisatie, de beoogde resultaten en de capaciteiten van de kandidaat. Een goed competentieprofiel beschrijft welke vaardigheden en ontwikkelpotentieel een kandidaat nodig heeft voor de juiste match.

Delen: