logo

Wat is Luke?

Luke werft en selecteert professionals voor vaste banen op HBO- en academisch niveau met minimaal drie jaar werkervaring en een basissalaris tussen de €50.000 en €120.000.

Luke kent een sterke branchefocus. Binnen Luke zijn de volgende branchespecialismes aanwezig: Agri&Food, Retail, Professional Services en ICT. De consultants van Luke beschikken over een brede kennis van een van deze sectoren en kunnen deze kennis snel vertalen naar organisatiestructuren, afdelingen en functies. Zij kennen niet alleen de kandidaten die in het vakgebied werkzaam zijn, maar zijn dus ook goed op de hoogte van de ontwikkelingen in hun discipline.

Luke BV is opgericht in mei 2009 en is gelieerd aan Quaestus Executive Leadership. Quaestus bemiddelt op niveau van executive level (posities met een basissalaris vanaf €120.000).  Deze alliantie biedt Luke de mogelijkheid van het expertise en netwerk van Quaestus gebruik te maken en de opdrachtgever een breder dienstenpakket aan te bieden.

Gezien de toegenomen internationale talentvraagstukken vanuit de markt, heeft Luke zich verbonden aan het wereldwijde IMD-netwerk. Dit stelt Luke in staat multi-country vraagstukken efficiënt en effectief in te vullen. IMD bestaat uit 40 searchbedrijven in 25 landen die samenwerken op het gebied van knowledge, client cases, search-opdrachten en leadership development.

Delen: